Het Weekendmagazine

Het Weekendmagazine is een eigenwijs muziek- en actualiteitenprogramma voor inwoners van de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland. Elke zaterdag praat Daan je op WOS Radio tussen 12:00 uur en 14:00 uur bij over gebeurtenissen uit je eigen regio en ver daarbuiten.

Geschiedenis

Na het verdwijnen van Daan Berg's programma op OPEN Rotterdam was het wat rustiger in zijn agenda. Gelukkig duurde dat niet lang.

Een medewerker van OPEN's techniekpartner had het met het management van WOS Media gehad over het verdwijnen van de zender. Van het een kwam het ander, en al snel werd Daan op de koffie uitgenodigd om een nieuw programma te bespreken op de WOS.

De zaterdagmiddag bevatte al een tijdje een 'gaatje' tussen twaalf en twee, tussen een actualiteitenprogramma en de sport. Dit gaatje bleek een uitstekende optie voor Daan's luchtige stijl en scherpe vragen. Daarom was op 1 augustus 2015, amper 2 maanden na het opdoeken van OPEN's radiozender, de eerste aflevering van Het Weekendmagazine te horen in het Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland.

Items

Hoe je heette ben ik vergeten

FIXME

De Weekendwinkel

FIXME

Uitzendingen

FIXME